MMO 43. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Nisan 2010

Odamızın 43. Dönem Olağan Genel Kurulu, 10-11 Nisan 2010 tarihlerinde Ankara'da yapıldı. 10 Nisan'da İMO Teoman Öztürk Salonunda yapılan genel kurulun seçimler kısmı 11 Nisan'da Oda merkez salonlarında yapıldı

Odamızın 43. Dönem Olağan Genel Kurulu, 10-11 Nisan 2010 tarihlerinde Ankara'da yapıldı. 10 Nisan'da İMO Teoman Öztürk Salonunda yapılan genel kurulun seçimler kısmı 11 Nisan'da Oda merkez salonlarında yapıldı.

Şubemiz, 43. Dönem Genel Kurulu çalışmalarına aktif olarak katılarak, önerge vermiş ve komisyonlarda görev alarak katkı ve katılım sağlamıştır.Katılım ve katkı sağlayanlara delegelerimize teşekkür ederiz.
Ayrıca oda genel kurul süreci içerisinde katılım sağlayan şubemiz üyesi ve 42. Dönem Denetim Kurulu Üyesi Remzi ASLAN 43. Dönem Denetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.

Genel kurulda çalışma raporları üzerine yapılan görüşmelerden sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu çalışma raporları oy birliği ile aklandı. Seçimlerde Oda yönetim, onur ve denetleme kurulları ile Odayı TMMOB genel kurulu, yönetim kurulu, yüksek onur ve denetleme kurullarında temsil edecek 100 delege seçildi.

MMO'da 1994'ten bu yana yönetimde bulunan "Demokrat Mühendisler", MMO ve TMMOB organlarının tümü için tek liste ile seçime katılırken, farklı adaylıklar yalnızca Oda yönetimi ve TMMOB yönetimi için birer kişi ile gündeme geldi. Yapılan seçimler sonucunda, Ali Ekber ÇAKAR başkanlığındaki Demokrat Mühendisler grubu seçimi mutlak çoğunlukla kazandı.

Oda Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri: Ali Ekber ÇAKAR,Şuayip YALMAN,Yunus YENER,Tahsin AKBABA,Baki ÇINAR, Selçuk SOYLU,Bünyamin GEZER' den oluşmaktadır.

Oda Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Çağdaş AKAR,Harun ERPOLAT,Barış LEVENT,Bedri TEKİN, Şayende YILMAZ,Osman TEZGİDEN,Akın ÇANKAYA' dan oluşmaktadır.

MMO'yu TMMOB Yönetim Kurulunda temsil edecek üç kişi ise şöyle:Mehmet Soğancı (Şimdiki TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı),Elif Öztürk,Tevfik Peker