MMO ANKARA ŞUBE 26. DÖNEM DANIŞMA KURULU 4. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ocak 2020

MMO Ankara Şube 26. Dönem Danışma Kurulu 4. Toplantısı, 23 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

MMO Ankara Şube 26. Dönem Şube Danışma Kurulu 4. Toplantısı, 23 Ocak 2020 tarihinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender yaptığı açılış konuşmasında, Şube çalışmaları ve ülke gündemine dair yaptığı açıklamalarda bulunarak, dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyelerine ve Şube çalışanlarına teşekkür etti. Özkalender tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra, Şube Sekreteri Seyit Ali Korkmaz tarafından Şube çalışmalarıyla ilgili geniş bir sunum yapıldı. 

Toplantıda daha sonra MMO Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener bir konuşma yaptı. Yener konuşmasında, Şube çalışmalarının oldukça verimli olduğunu belirtti. Yener, Şube Yönetim Kurulu'na ve çalışmalarda aktif yer alan tüm çalışanlara teşekkür ederek, Oda çalışmaları ve ülke gündemine dair bir konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz da TMMOB'nin ülke gündemiyle ilgili düşüncelerini dile getirirek, ülke de yaşanan sorunların meslek alanlarına ve mesleki faaliyetlerine olan etkisinden bahsetti. 

Konuşmaların ardından söz alan Danışma Kurulu Üyeleri ise Şube çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini dile getirdiler. Dilek ve önerilerle sona eren toplantıya 110 kişi katıldı.