MMO ANKARA ŞUBE 27. DÖNEM DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Temmuz 2020

MMO Ankara Şube 27. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı, 23 Temmuz 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz YILDIRIM yaptığı açılış konuşmasında, Şube çalışmaları, pandemi sürecinde Şubemiz tarafından alınan önlemler, özellikle ileri yaş ve bu süreçte işinden olan üyelerimize yönelik yürürttüğümüz dayanışma çalışmaları, üyelerimize yönelik bilgilendirme faaliyetleri gibi konulara değinerek, bu süreçte Şubemizin ve Odamızın yürüttüğü çalışmalara katkı sunan üyelerimize, dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyelerine ve Şube çalışanlarına teşekkür etti.

Yıldırım'ın açılış konuşmasının ardından MMO Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener söz aldı. Yener konuşmasında, pandemi sürecinde Odamız tarafından gerek üyelerimize gerekse de kamuoyuna yönelik yürütülen çalışmalar, özellikle bu süreçte önemli çalışmalara imza atan MMO İklimlendirme Teknik Kurulu ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Daha sonra söz alan TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Enin KORAMAZ ise, bu süreçte meslek odalarına, mesleki faaliyetlerimize yönelik iktidar eliyle yürütülen işlevsizleştirme kampanyası, değiştirilmek istenen TMMOB Yasası ile ilgili bilgilendirmede bulunarak, her dönem TMMOB'yle omuz omuza yürüyen üyelerimize teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Şube Sekreteri Seyit Ali Korkmaz tarafından Şube çalışmalarıyla ilgili geniş bir sunum yapıldı. 

Konuşmaların ardından söz alan Danışma Kurulu Üyeleri ise Şube çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini dile getirdiler.

Danışma Kurulu'nda sırasıyla söz alanlar:
1.Yılmaz Yıldırım
2.Yunus Yener
3.Emin Koramaz
4.Seyit Ali Korkmaz
5.Oğuz Türkyılmaz
6.Elif Öztürk
7.Ali Ekber Çakar
8.Sadettin Özkalender
9.Abdullah Bilgin
10.Arife Kurtoğlu
11.Mehmet Soğancı