MMO ANKARA ŞUBE ÇANKAYA BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜNÜ YENİLEDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Şubat 2014

Çankaya Belediyesi ile 07 Şubat 2014?te imzalanan asansör protokolü gereği Çankaya Belediyesi ilçe sınırları içindeki asansörlerin tescil ve yıllık kontrolleri bir yıl boyunca A Tipi Muayene Kuruluşu olan Makina Mühendisleri Odası (MMO) Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilecek.

Asansör protokolü imza törenine Odamız adına MMO Yönetim Kurulu Sekreteri Ercüment Ş. Çervatoğlu, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender, Başkan Vekili Ahmet Eniş, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selim Ulukan, Oda Müdürü Arife Kurtoğlu, Asansör Kontrol Birimi Sorumlusu Cemal Gedikoğlu ve Teknik Görevli Cenk Lişesivdin katıldı. Törene Çankaya Belediyesi adına Başkan Bülent Tanık ile Belediye yetkilileri katıldı.

MMO Yönetim Kurulu Sekreteri Ercüment Çervatoğlu yaptığı konuşmada güvenli bir kent ve kamusal denetleme sorumluluğu ile imzalanan protokolün önemine vurgu yaparak; TMMOB eski başkanlarından Bülent Tanık`ın, Çankaya ve Ankara halkına hizmet vermesinin kendilerini onurlandırdığına vurgu yaparak, yediden yetmişe herkesin ehliyetsiz olarak kullandığı motorlu araç olan asansörlerin sağlıklı kent ve güvenceli yaşam için önemini anlattı.  Asansör denetimlerinin bazı belediyelerce sadece piyasa koşullarının gereklerini yerine getirmek olarak algılandığının altını çizen Çervatoğlu, protokolün mühendislik, mimarlık ve şehir plancılığı hizmetlerinin halkımızla buluşmasına hizmet edeceğini de hatırlattı ve bu konuda Çankaya Belediyesi`nin duyarlılığına dikkat çekerek, protokol imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık protokol töreninde meslek örgütlerine sahip çıkmayı ve savunmayı temel bir toplumsal sorumluluk olduğunu vurgulayarak; Türkiye`nin toplumsal yaşamında çok önemli bir işleve sahip olan ve toplum adına yapılan pek çok işin arkasında birikimlerini kamuoyuna politik ve teknik çözümlerle yansıtan bir kuruluş olan Makina Mühendisleri Odası`nın özerk yapılanmasının son derece hassas bir konu olduğunu vurgulayarak, Oda yöneticileri ve Çankaya Belediye`sinin ilgili birimlerinin yöneticileriyle birlikte bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.