MMO ANKARA ŞUBESİ 2012 GÜZ DÖNEMİ FOTOĞRAFÇILIK ATÖLYESİ FOTOĞRAF SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Şubat 2013

MMO Ankara Şube tarafından düzenlenen, "2012 Güz Dönemi Fotoğrafçılık Atölyesi Fotoğraf Sergisi? 8 Şubat Cuma günü, MMO Suat Sezai Gürü Salonu?nda açıldı. Atölye Eğitmenliğini Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Özer?in yaptığı Sergi, 11-15 Şubat 2013 tarihleri boyunca, saat 10:00 ile 16:00 arası sanatseverlere açık olacak.

 

Eğitimlerde çekilen fotoğraflardan derlenen slayt gösterisinin ardından, açılış konuşmasını MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender`in yaptığı sergiye, Oda ve Şube yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra birçok davetli katıldı. Sergide; Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Goncagül Karakoç, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Seferbeyoğlu ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Nihat Ercanlı tarafından, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları verildi. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender tarafından, katkılarından dolayı eğitmen Mehmet Özer`e teşekkür plaketi verildi. 

Konuşmasına; "özgürlüğe, uygarlığa ve insanca yaşama yönelik bir çaba olan sanat, insanın kendini yenilemesine, güçlenmesine, mutlu olmasına yardım eder. Unutulmamalıdır ki barış ve sevgi dolu bir yaşamın en önemli kılavuzu sanattır" sözleriyle başlayan Özkalender şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi, Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi olarak, üyelerimizin mesleki alanlardaki yeni gelişmeleri, tartışmaları izleyebilmesi, aktarabilmesi, mesleki sorunların dile getirilebilmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi, ilgili alanlarda politikaların oluşturulması ve üyelerin sosyal-kültürel gelişimine katkıda bulunmak için kurs, seminer, söyleşi gibi çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz.  Şubemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu da kurs çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Türk Halk Müziği Korosu, Tiyatro çalışmaları ve Zeybek Halk Dansları çalışmaları yoğun katılımla devam ettiriliyor.

Sosyal-kültürel etkinliklerimiz kapsamında yürütülen çalışmalarımızdan biri de, değerli Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Özer`in verdiği Fotoğrafçılık kurslarıdır. Yüklü bir ülke ve dünya gündeminin yaşandığı böylesi bir akşamda; kursa katılan arkadaşların çalışmalarının sergilendiği sergiyi izleyeceğiz birazdan.

Hızla akıp giden gündemin, Türkiye`nin sosyal hukuk devleti unsurlarına zarar vermemesini, demokratik üretime dayalı, ekonominin öne çıktığı bir Türkiye ve kadın erkek bütün insanların eşit, özgür, mutlu ve refah içinde yaşayacağı başka bir dünya özlemiyle sizleri, değerli arkadaşlarımın fotoğraflarını izlemeye davet ediyorum…"

Sergilenen Fotoğrafların broşürü aşağıdaki PDF dosyasındadır.