ODA VE ŞUBE YÖNETİCİLERİMİZ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT TANIK'I ZİYARET ETTİLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Oda ve Şube yöneticilerimizden oluşan bir heyet 29 Nisan 2009 tarihinde, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete; Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Başkan Vekili Şuayip Yalman, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Ali Ekber Çakar, Sayman Üye Tahsin Akbaba ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yazıcı ile Ankara Şube Başkanı Prof. Dr. Müfit Gülgeç ve Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Şenol Karaca katıldı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, uzmanlık alanımıza giren tüm konularda Çankaya'yı geleceğe taşıyacak projelere destek olmaya ve katkıda bulunmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ise Oda ve Şube yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, eski TMMOB Başkanı olması nedeniyle Odalar ile ilişkilerinin kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini ve Belediye-Oda ilişkilerinin sıcak bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.