ODA VE ŞUBE YÖNETİCİLERİMİZ YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR'I ZİYARET ETTİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Mayıs 2009

Oda ve Şube yöneticilerimizden oluşan bir heyet 4 Mayıs 2009 tarihinde, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete; Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Ali Ekber Çakar, Sayman Üye Tahsin Akbaba ile Ankara Şube Başkanı Prof. Dr. Müfit Gülgeç, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Sadettin Özkalender ve Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Şenol Karaca katıldı. Ziyarette CHP Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili İbrahim Aksöz de bulundu.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, uzmanlık alanlarımıza giren tüm konularda Yenimahalle için yararlı tüm projelere destek olmaya ve katkıda bulunmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise Oda ve Şube yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Belediye-Oda ilişkilerinin bu dönemde sıcak bir şekilde sürdürüleceğini ve Yenimahalle halkının yararına tüm çalışmalarda birlikte olmayı arzu ettiklerini belirtti.