PARKTERMİK ÇAYIRHAN TERMİK SANTRALİNE VE ÜNTES KLİMA FABRİKASINA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Eylül 2011

Oda Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz`ında konuşmacı olduğu ve TOBB ETÜ`de düzenlenen 32. TEMÖB kapsamında endüstri mühendisliği öğrencilerine teknik gezi düzenlendi.

Bu yıl TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Topluluğu tarafından yürütülen ve ana başlığı "Enerji ve Enerji Yönetimi" olan 32. TEMÖB (Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması) kapsamında ParkTermik Çayırhan Termik Santrali'ne ve Üntes Klima Fabrikası'na toplan 90 öğrencinin katıldığı iki teknik gezi düzenlenmiştir.

09.09.2011 Cuma günü Oda Enerji Çalışma Grubu Başkanı Endüstri Mühendisi Oğuz Türkyılmaz'ın konuşmacı olduğu oturumun ardından düzenlenen geziye Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Fırat Özer de katıldı.

Paralel düzenlenen iki gezide de firma tanıtımlarının ardından işletme personel, ile birlikte yemek yenildikten sonra tesisler gezildi. Katılan öğrencilerin ilgisinden dolayı memnuniyetlerini bildiren firma yetkililerine, bu imkanı sağladıkları için şubemiz adına teşekkür edildi.