ŞUBE TİYATRO TOPLULUĞUMUZ, 23. ULUSLARARASI ANKARA TİYATRO FESTİVALİNDE "YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ" OYUNUYLA SAHNE ALDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Kasım 2018

Çalışmalarını 10 yıldır sürdürmekte olan MMO Ankara Şube Tiyatro Topluluğumuz TAKSAV tarafından düzenlenen ve bu yıl 23.sü gerçekleştirilen Uluslararası Ankara Tiyatro Festivalinde "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" adlı oyununu sergiledi.

28 Kasım 2018 Çarşamba günü Çağdaş Sanatlar Merkezinde sergilenen oyuna pek çok tiyatrosever katıldı. Büyük beğeni toplayan oyunun sonunda MMO Şube Yönetim Kurulu Üyesi Elif Canlı kısa bir konuşma yaparak MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu adına Yönetmen Serkan Gülsoy, topluluk oyuncuları ve festival organizatörlerine teşekkür etti ve her birine çiçeklerini sundu.
Tiyatro gösterisine MMO Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Seyit Ali Korkmaz, Şube Müdürü Cenk Lişesivdin, teknik görevli Egegün Ünveren, Şube çalışanlarımız ve yakınları da katılım sağladı.