ŞUBEMİZ TİYATRO TOPLULUĞU "RUMUZ GONCAGÜL" OYUNUYLA İZLEYİCİLERİN KARŞISINA ÇIKTI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Mayıs 2013

Şubemiz bünyesinde; üye ve çalışanlarımızdan oluşan Tiyatro Topluluğumuzun, sergilediği "Rumuz Goncagül" adlı oyun ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Çalışmalarını Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu bünyesinde sürdüren Tiyatro Topluluğumuz, 23 Mayıs 2013 tarihinde, Oktay Arayıcı`nın "Rumuz Goncagül" adlı oyununu sahneledi.

Yasin Yürekli yönetimindeki Tiyatro Topluluğumuz, geleneksel ortaoyunu anlatımı ile epik tiyatro özelliklerini taşıyan ve iki perde olarak sahnelenen oyunu başarı ile sahneledi.

Açılış konuşması MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Goncagül Karakoç ve MMO Başkan Vekili Yunus Yener tarafından yapılan oyun; Oda ve Şube yöneticileri, üye, çalışan ve ailelerinden oluşan 300?ü aşkın sanat dostu tarafından, büyük beğeni ile izlendi.

Etkinlik sonunda, MMO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Yener tarafından, yönetmen Yasin Yürekli`ye, Tiyatro Topluluğumuza katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Goncagül Karakoç ise tüm oyunculara, başarılarından dolayı çiçek verildi.

Oyunun ikinci gösterimi 11 Haziran 2013 tarihinde sahnelenecektir. Tüm sanatsever dostları bekleriz..