TMMOB ÜCRETLİ MÜHENDİS, MİMAR, ŞEHİR PLANCILARI VE İŞSİZLİK ANKARA YEREL KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Eylül 2011

TMMOB Ücretli Mühendis, Mimar, Şehir Plancıları ve İşsizlik Kurultayı Ankara Yerel Kurultayı, İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu'nda 17 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirildi.

Aralarında TMMOB Yönetim Kurulu üyeleri ve MMO Yönetim Kurulu üyelerinin de delege olarak bulunduğu Kurultaya toplam 332 delege katıldı.

Kurultayda Divan Başkanlığına Ankara İKK Sekreteri Bedri Tekin, yazmanlıklara ise Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'ndan Güliz Taşkıran ve İnşaat Mühendisleri Odası`ndan Özge Gürses seçildi.

Bir gün süren kurultayda; "Ücretli Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Çalışma Yaşamı", "Ücretli Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Çalışma Yaşamını Belirleyen Yasalar", Ücretli Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Çalışma Koşulları", "Kamu ve Özel Sektörde Çalışan Ücretli Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Özlük Hakları ve İş Güvencesi", "Kapitalizmin Dünyadaki Ekonomik Krizi ve Özlük Haklarına Etkileri", "İşsizliğin ve Güvencesizliğin Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Üzerindeki Etkileri", "Özelleştirmenin Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Üzerindeki Etkileri", "Ücretli Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları İçin Asgari Ücret ve Ücret", "Örgütlenme, Sendikalaşma" başlıkları altında karar tasarısı önergeleri oylandı.

Kurultayda kabul edilen önergeler TMMOB Ücretli Mühendis, Mimar, Şehir Plancıları ve İşsizlik Kurultayı`na taşınacak.