ÜYE VE İŞYERİ ZİYARETLERİ KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ FİRMALARDA ÇALIŞAN ÜYELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Eylül 2017

Üye ve işyeri ziyaretleri kapsamında çeşitli firmalarda mühendis olarak çalışan üyelerimiz ve firma yöneticileri ile görüşüldü.

19 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen ziyaretlerde; MMM Erba Makina A.Ş., Europower Enerji, ETS Mühendislik ve Er-San Galvaniz A.Ş firmaları ziyaret edilerek, üyelerimiz ve firma yöneticileri ile görüşmeler yapıldı.

MME Erba Makina A.Ş'den Fabrika Müdürü ve aynı zamanda üyemiz Sabri Ünlü, Europower Enerji firmasından üyemiz Osman Yüzgeç, ETS Mühendislik firmasından üyemiz Ömer Erdem ve Er-San Galvaniz A.Ş. firmasından üyemiz Münüre Öner ile görüşüldü. Ziyaretlerde ayrıca, firmada çalışan diğer üyelerimizle de görüşülerek; teknik gezi, staj, bilirkişilik, eğitim vb. konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Üye ve firma ziyaretleri Teknik Görevliler Ali Göktaş ve Egegün Ünveren tarafından gerçekleştirildi.