ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE OSB MESLEKİ DENETİM BÜROMUZUN AÇILIŞ KOKTEYLİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Eylül 2013

OSB Mesleki Denetim Büro?muzun açılış kokteyli Oda üyelerimiz, Oda-Şube yönetim kurulu üyelerimiz ve çok sayıda davetlinin katılımıyla, 13 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirildi.

Açılışta; MMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender ve OSİAD Başkanı Adnan Keskin birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından, kurdele kesimiyle MMO Ostim Sanayi Bölgesi Denetim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender açılış konuşmasında Şube faaliyetlerini anlattı ve özetle şunları söyledi; "Meslek alanlarımızla ilgili konularda Ankara`nın kalbi sayılan OSTİM`de uzun yıllardır şube faaliyetlerimizi sürdürmekteydik. Şimdi mekanımızı ve faaliyet alanlarımızı daha da genişleterek meslektaşlarımıza bir adım daha yaklaştık. Zaten var olan LPG faaliyetleri ile birlikte artık OSTİM`de;  MMO Ankara Şube olarak üye ilişkileri, periyodik kontrol hizmetleri, araç proje hizmetleri, gürültü ölçümleri gibi hizmetler vereceğiz. Eğitim ve seminerler düzenleyeceğiz.   

Bizim için çok anlamlı olan bu günde bizlerin yanında olarak mutluluğumuzu paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi bundan sonra da, çalışmalarımızda tüm meslektaşlarımızın desteğine büyük ihtiyaç duyduğumuzu ve birlikte olmaktan mutluluk duyacağımızın bilmenizi isteriz."

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ise konuşmasında; "Ülke koşullarının tüm zorluklarına, Odalara yapılan tüm baskı ve keyfi çıkarılan yönetmeliklere karşın meslek ve meslek alanlarımızı savunmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda sanayinin önemli merkezlerinden OSTİM`de faaliyetlerimizi genişletmekten ve büyük mutluluk duyuyoruz. " dedi.

Açılış kokteyline katılan Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin ise konuşmasında; MMO ile birlikte aynı binayı paylaşmaktan ve ortak projeler geliştirmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından, kurdele kesimiyle MMO Ostim Sanayi Bölgesi Denetim Bürosu‘nun açılışı gerçekleştirildi. Açılış kokteyline yaklaşık 150 davetli katıldı.