VE BİR İLK DAHA.. I. SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Aralık 2010

Şubemiz Sosyal Etkinlikler Komisyonu tarafından organize edilen 1. Satranç Turnuvası, 26 Aralık 2010 tarihinde Suat Sezai GÜRÜ Toplantı Salonu'nda 18 kişinin katılımı ile yapıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasında Şube Yönetim Kurulu Yedek üyesi Vedat İRŞİ, şube çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yaptı ve "Odamız; mesleki ve toplumsal çalışmalarının yanı sıra, kültürel ve sanatsal etkinlikleri de oda-üye ilişkilerinin geliştirilmesinin, dostlarımız ve halkımızla kaynaşmanın önemli araçlarından biri olarak görmektedir," dedi.

Turnuvanın kurallarına ilişkin bilgilendirme ile eşleştirme duyurusunu yapan Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilci Yardımcısı Mustafa KIR ise konuşmasında, ilki düzenlenen turnuvanın devamının da yapılması dileğinde bulundu.

4 oturum olarak yapılan turnuvanın sonunda;

1.      Ahmet Ünal GÜREL

2.      Hüseyin AKOVA

3.      Salim Koray MALKOÇ oldu.

İlk üçe giren sporculara kupa ve hediyeleri Şube Sosyal Etkinlikler Komisyon Başkanı Ahmet ENİŞ, Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Hakan IŞILAK ve Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilci Yardımcısı Mustafa KIR tarafından sunuldu. İlk 10'a girenlere sporculara satranç takımı ve tüm sporculara ise hediye paketleri verildi.

Ve bu etkinlik ile şubemiz bir ilke daha imza attı.