YAHŞİHAN BELEDİYESİ ZİYARET EDİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mayıs 2019

14 Mayıs 2019 tarihinde; Makina Mühendisleri Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Selim Ulukan ve MMO Kırıkkale İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Sekreteri Ali Rıza Kaplan ve Kırıkkale İl Temsilciliği personeli Soner Durmaz tarafından Yahşihan Belediyesi ziyaret edildi.

Heyet ziyaretinde Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı makamında ziyaret ederek, 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıdan dolayı tebriklerini sundu. 

Ziyarette ayrıca; kamu ve toplum yararı doğrultusunda Yahşihan Belediyesi ile Şubemiz arasında yürütülecek iş birliğinin önemi ifade edildi. Yapılan görüşmelerde, heyetimiz tarafından, Ülke ve toplum yararları doğrultusunda teknik ve bilimsel çalışmalar yapmak ve bunları kamunun ve sanayinin yararına sunmak, makina mühendisliği hizmetleri ile ilgili her türlü araştırma, inceleme, proje ve raporların hazırlanmasını, uygulanmasını sağlamak ve bunların teknik kurallara uygunluğunu incelemek, denetlemek ve onaylamak amacıyla gerekli iş birliğine hazır olduğumuz ifade edildi. Ziyarete Kırıkkale İl Temsilciliği personeli Soner Durmaz da katıldı.