"YANGIN YAĞMURLAMA SİSTEMLERİNDE CPVC" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Kasım 2012

Açılış konuşması MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saadettin Özkalender tarafından yapılan seminer, 08 Kasım 2012 tarihinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu`nda gerçekleştirildi.

Sunumu John Immel ve Yetkin Tekin tarafından yapılan ve 82 kişinin katıldığı seminerde; son derece kolay ve pratik montaj prensibine sahip, korozyona dayanıklı boru olan CPVC yani "Klorlanmış Polivinil Klorürür" borunun uygulama alanları, sistem özellikleri, korozyon dayanımı, montajı gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Alevlerin insanların yaralanması ve mülkiyete zarar vermeden önce, yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için, ilk aşamada, en yaygın ve başarılı metot olarak bilinen "yangın yağmurlama sistemleri" hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. 

Simultane çeviri yöntemiyle gerçekleştirilen seminer sonunda sunumu gerçekleştiren John Immel, Yetkin Tekin ve konuk katılımcılara katkılarından dolayı, Sadettin Özkalender tarafından teşekkür plaketi verildi.