YENİMAHALLE VE POLATLI BELEDİYELERİ İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Ocak 2011

Yenimahalle ve Polatlı Belediyeleri ile Asansörlerin Yıllık Periyodik Kontrollerinin Yapılmasına Yönelik Sözleşme imzalandı.

18 Kasım 2008 tarih, 27058 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanan "Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği" ile 05 Kasım 2011 tarih, 208106 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanan "Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" uyarınca 01.01.2012 tarihinden itibaren A tipi Muayene Kuruluşlarınca asansörün, güvenli ve işletme yönünden uygun şekilde çalıştığının tespiti için, piyasaya arz edildiği tarih itibariyle ilk yılın sonunda, devamında ise yılda en az bir kere yıllık kontrolün yaptırılması gerekmektedir.

Bu kapsamda TMMOB Makina Mühendisleri Odası A tipi Muayene Kuruluşu olan Asansör Kontrol Merkezi ile Yenimahalle Belediyesi arasında 02.01.2012 tarihinde asansörlerin yıllık periyodik kontrollerinin yapılmasına yönelik görevlendirme sözleşmesi Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Şenol Balaban ile TMMOB Makina Mühendisleri Odası Muayene Kuruluşu Yönetim Kurulu üyesi Şenol Karaca arasında imzaladı.

Polatlı Belediyesi sınırları içerisindeki Asansörlü Binaların Asansörlerin Tescili ile yıllık periyodik kontrollerine yönelik 04 Ocak 2012 tarihinde Polatlı Belediyesi ile sözleşme imzalandı.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ile MMO Muayene Kuruluşu Yönetim Kurulu üyesi Yunus Yener`in görevlendirme sözleşmesini imzaladığı törene, asansörlerin tesciline yönelik düzenlenen protokole şube adına imzalayan MMO Ankara Şubesi Sayman üye Alaattin Eksin, Şube Müdürü Hüseyin Dinçer, MMO Polatlı Yürütme Kurulu Başkanı Nihat Ercanlı ve Polatlı Belediyesi İmar Müdürü Erol Yiğit ile Belediye asansör sorumlusu Makina Mühendisi Osman Bez katıldı.