Bültenimizin 76. Sayısı Yayımlandı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Haziran 2017

Haziran-Aralık 2016 tarihli 76 sayılı bültenimiz yayımlandı.

Haziran - Aralık 2016 tarihli 76. sayısını çıkardığımız bültenimizi sayfanın altında bulunan linke tıklayarak PDF formatında okuyabilirsiniz.

Başkanımızın mesajı:

MMO Antalya Şubesi olarak yönetim ve personel kadromuzla üyelerimizin daha iyi hizmet alması ve kentimize değer katmak adına tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tam Zamanı sloganıyla çıktığımız bu yolda çok şeyi birlikte başardığımız inancındayım.

2016 yılının son 6 ayındaki faaliyetlerimizin yer aldığı bu bültenimizde, zaman zaman sizlerin de katılımıyla yaptığımız etkinlik ve çalışmalarımız yer alıyor.

Bu dönemde birçok önemli işe imza attık. Kısaca özetlemek gerekirse, Muratpaşa Belediyesi ile imzaladığımız protokol ile Muratpaşa bölgesindeki asansörlerin denetimlerimize devam ediyoruz. Ayrıca ortak kaynak sınav merkezi oluşturduk.

MİEM Kursularımızı yüksek katılımla gerçekleştirdik. Çeşitli kurumlarla üyelerimize özel indirim anlaşmaları imzaladık. Kent yöneticileriyle sıklıkla bir araya gelerek kente dair konularda fikirlerimizi beyan ettik.

Her hafta düzenlediğimiz seminerlerle üyelerimizin, mühendislikle alakalı yeni konularda bilgi sahibi olmalarını ve bilgilerini tekrar gözden geçirmelerini yeni çıkan yönetmelikleri ve sektördeki açılımları aktarmaya çalıştık. Radyo programlarına katıldık, gazete haberlerinde yer aldık ve bu sayede kamuoyunun bilinçlenmesine katkı sağladık.

Odamızın kuruluşunun 62. Yılını kutladığımız Geleneksel Gecemizde, Bahar Buluşmaları’nda, Isparta Buluşmaları’nda, gezilerimizde ve daha birçok etkinlikte üyelerimizle bir araya geldik, gelmeye de devamedeceğiz.

Çok değerli meslektaşlarım;

Çeşitli Fuarlara katıldık.

İşyeri ziyaretlerinde bulunduk.

Öğrenci Komisyonumuzla düzenlediğimiz etkinliklerle Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yönelik aktivitelerde bulunduk.

MMO Antalya Şube olarak, sosyal medyayı önemsiyoruz. İletişim çağının gereklilikleri arasında yer alan Facebook, Twitter, YouTube gibi kolay erişim sağlanan ağlarda şubemiz olarak hesaplarımızı açtık ve aktif bir halde çalışmalarımızı günlük olarak yayınlıyoruz.

Seminerlerimiz ve panellerimiz için temsilciliklerimizdeki meslektaşlarımız için canlı yayın imkanı sağlamaya devam ediyoruz. Temsilciliklerimize, link göndererek meslektaşlarımızın eğitim seminer ve panellerimize katılımını sağlıyoruz.

Danışma Kurulu ve İl Koordinasyon Toplantıları’na katılarak görüşlerimizi ifade ettik.

“Bülten” dergimizi de tamamladık ve sizlere ulaştırmaya başladık.

Yaptığımız tüm çalışmaların detaylarını bültenimizin sayfalarını inceledikçe görebileceksiniz. MMO Antalya Şubesi olarak çok önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi sizlerle bir araya geldikçe paylaşıyor ve değerli fikirlerinizi almaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla yetinmeyerek, önümüzde süreçte daha çok çalışmaya devam edeceğiz.

Bültenimizi keyifle okumanız dileğiyle,

Hoşçakalın..

Ayşen HAMAMCIOĞLU
MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı