Daikin Altherma Hava Kaynaklı Isı Pompası Sistemleri Düzenlendi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ekim 2010

Şube Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Daikin Altherma Hava Kaynaklı Isı Pompası Sistemleri Semineri üyelerimizin katılımıyla zenginleşti.

Endüstri Mühendisi Turhan Karakaya'nın sunumunu yaptığı Daikin Altherma Hava Kaynaklı Isı Pompası Sistemleri Semineri'ne üyelerimiz büyük katılım gösterdi.

Şube Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını Şube Başkanı Hüseyin Barut yaptı. Barut, Ekim ayı içerisinde meslek içi eğitimlerin farklı alanlarda ve her sektöre yönelik olarak artırılacağını söyledi.

Meslektaşlarının mesleki becerilerini, mesleki yetkinliklerini artırmaları konusunda teknolojiyi takip ederek çalışmalarını sürdürdüklerini de belirten Hüseyin Barut, " Üyelerimize ve üye yakınlarına yönelik önümüzdeki günlerde açacağımız AutoCAD kursuna da katılımlarınızı bekliyoruz. Mesleki becerilerini geliştirmek, proje çiziminde yeni gelişmeleri yakından takip etmek isteyen üyelerimize 60 dersten oluşacak AutoCAD kursunu öneriyoruz. İş başvurularında üyelerimizin ve özellikle yeni mezun olan meslektaşlarımızın dikkat etmesi gereken hususlar konusunda önümüzdeki günlerde bir seminerimiz olacak. Başarılı bir iş arama sürecinden, bireylerin zayıf yönlerinin güçlendirilmesi, stres mülakatlarından, doğrudan cevaplanmak istenmeyen sorularla baş etmek gibi çok sayıda konuda bilgilendirmelerin olduğu bir eğitim gerçekleştirilecek" diye konuştu. 

Semineri sunan ve aynı zamanda iklimlendirme ve soğutma teknikeri ile makine teknisyeni de olan Karakaya da ısı pompaları hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı.