" STRESE KARŞI DOĞAL SAĞLIK "

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Kasım 2010

Şube Sosyal Etkinlik Komisyonu etkinlikleri çerçevesinde 26 Kasım 2010 tarihinde Saat 17:00'de Geleneksel Çin Sporu - T`ai Chi Ch`uan tanıtımı yapıldı. Uzak Doğu'da keşfedilen ve dünyanın dört bir yanında yapılan T'ai Chi Ch'uan sporu ile ilgili bilgilendirme seminerine çok sayıda üyemiz katılım gösterdi.

<p>Şube toplantı salonunda gerçekleşen Tai Chi Chuan sporunun tanıtım etkinliğine üyelerimiz büyük ilgi gösterdi. Eğitmenliğini Umut Denizli&lsquo;nin yaptığı ve günlük yaşamdaki stresin azalmasına yönelik Tai Chi Chuan sporu Uzak Doğu&lsquo;da olduğu kadar Türkiye&lsquo;de de çok tercih edilen spor dalları arasında yerini aldı. </p><p><B>TAI CHI CHUAN </B></p><p>Tai Chi eğitimi alan kişiler her zaman uygulayabilecekleri, hiç bir mekan, alet ve özel giysiye ihtiyaç duymaksızın hayatları boyunca yapabilecekleri ve unutmayacakları bir sanata, bir dans serisine sahip olacaklar.</p><p>detaylı bilgi için:&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.taichikurslari.com/">http://www.taichikurslari.com/</a> </p>