YAPEX FUARI'NA ÜYELERİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Kasım 2010

Şubemiz, 28-31 Ekim 2010 tarihlerinde Antalya Expo Center'de düzenlenen Yapex Yapı Fuarı'nda gerçekleştirdiğimiz seminerlerimize üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi.

YAPEX Fuarı kapsamında üyelerimizin mesleki bilgi ve birikimini artırıcı etkinliklerimiz oldu. Şubemiz YAPEX Fuarı'nda dört ayrı seminere imza attı.

Oda- üniversite işbirliği ile düzenlenen ve Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.İbrahim Atmaca ile Mimar İsmail Volkan'ın sunduğu, TS 825 Isı Yalıtım ve Yeni Nesil Isı Yalıtım Malzemeleri Semineri'nde gerçekleşti.

Fuar kapsamında ayrıca Antalya'nın turizm merkezi olması itibariyle yüzme havuzlarının bakımı ve kontrolleri ile igili üyelerimizin bilgilenmesi amacıyla MMO Onur Kurulu Üyesi ve UHE Antalya Temsilcisi Mustafa Karaman ve Makina Mühendisi Ferit Güreli,  Yüzme Havuzları Hakkında Genel Bilgilendirme, Projelendirme, İmalat  ve Montaj Semineri verdi.

Fuarda aynı gün MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karabağır ise, Güneş Elektriğinin Konutlarda Kullanımı Semineri ile güneş enerjisinin önemine dikkati çekti.

Makina Yüksek Mühendisi Bekir Gürkan Düztepe'nin sunumunu yaptığı Yapılarda Engelli Liftlerin Kullanımı ve Engelli Geçişlerini Sağlama Yolları  Semineri'ne de yoğun ilgi gösteren üyelerimiz liftlerin kullanımı hakkında geniş bilgi sahibi oldu.

Öte yandan fuar içerisinde hazırlanan MMO Şube standında üyelerimize ve sektör temsilcileri ile fuar ziyaretçilerine yönelik çeşitli hizmetlere yanıt verildi. MMO yayınlarının da tanıtıldığı standımıza uğrayan ziyaretçiler, görevli çalışanlar tarafından Odamızın çalışmaları hakkında bilgilendirildi.