Baba Destek Programı Tamamlandı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ocak 2013

Şubemiz ile AÇEV işbirliği ile gerçekleştirilen; katılımcı ve yüz yüze eğitim tekniklerinin kullanıldığı babaların çocukla iletişimini sağlıklı kurmasını ve çocukların gelişimlerini desteklemeleri için babalarda davranış değişikliği oluşturmayı hedefleyerek 08/11/2012 günü başlayan Baba Destek Programı (BADEP) 24 Ocak 2013 günü tamamlandı.

12 oturumdan oluşan programın her oturumunda bir temel konu işlendi. Baba Destek Programı'nın konuları ve konu içerikleri aşağıda yer almaktadır;

1 Tanışma ve Babanın Rolü
2 Tutumları ve Çocuğu Anlamak
3 Dinlemek ve Anlatmak
4 Olumlu Davranış Geliştirme
5 Sosyal-Duygusal Gelişim
6 Zihinsel Gelişim, Başarı ve Çaba
7 Okul, Ders, Arkadaşlar ve Baba
8 Bedensel ve Cinsel Gelişim
9 Çocukla Zaman Geçirmek ve Oyun
10 Yaşam Zorlukları ve Baba
11 Çocuğun Sorumluluk Kazanması
12 Cinsel Sağlık