Balıkesir İl Temsilciliği Plaket Töreni Gerçekleştirildi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Şubat 2024

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Balıkesir İl Temsilciliğimiz, Oda’nın 69. Kuruluş Yıldönümü etkinliğini Elit Asya Otel'de, meslekte 25., 40. ve 50. yılını dolduran üyelerine onur plaketlerini sunduğu etkinlikle 08 Şubat 2024 günü gerçekleştirdi.

 

Etkinliğin açılışında konuşan; Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet ORAL 

"Meslek hayatlarının önemli aşamalarına gelmiş meslektaşlarımız ve meslek büyüklerimizle toplandığımız bu güzel günde bir arada olmak çok güzel. Odamız çatısı altında meslek hayatlarında önemli kilometre taşlarına ulaşmış meslektaşlarımızı onurlandırmakta biraz gecikmiş olsak da, pandemi-deprem –ekonomik krizin etkileri ile boğuşmak durumundaydık. Bahanelerimiz çok olsa da bu gecikmeden dolayı samimi özürlerimizi kabul etmenizi diliyorum.
Teknik ve akılcı insanlar olarak, ülkemizde yaptığınız ve yapacağınız işlerin, verdiğiniz katkının ne denli önemli olduğu son yaşanan deprem felaketinden sonra daha net olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebep ile de, büyük kayıplar yaşadığımız depremin birinci yılında kaybettiğimiz canlarımızı da hüzünle ve rahmetle anıyoruz. Bu ülkenin kurtuluş ve refaha ulaşma yollarından en önemlilerinden birinin de, liyakatli, ilmi ve fenni kendine yol seçmiş, halkın refahını odaklayan biz mühendislerden geçtiğini düşünen bir meslektaşınız olarak bugüne dek verdiğiniz ve bundan sonra vereceğiniz hizmetler için teşekkürü bir borç bilirim. Nice başarılı yıllar diliyorum."
ifadelerini kullandı.

Sonrasında Şube Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan TAŞKINSEL açılış konuşmasında  "Meslekte 25 yıl plaketini almış olmam nedeniyle, bir mühendisin meslek yaşamındaki bu plaketlerin ne kadar önemli, değerli ve anlamlı olduğunu ilk elden tatmış bir meslektaşınızım. Bu plaket evimin bana ait bir köşesinin en değerli mücevheri. Biraz sonra darısı bizim de başımıza deyip saygıyla ve gıptayla izleyeceğimiz meslekte 50. 40 ve 25. Yılını dolduran meslektaşlarımız onur plaketlerini alkışlarımız arasında alacaklar. Kendilerine mesleğimiz, Odamız ve Şubemiz adına teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmaya devam eden meslektaşlarımızda işlerinde başarılar, emekli olanlara da tecrübelerini ve anılarını keyifle aktaracakları ortamlar diliyorum." dedi.