Borusan Mannesmann Teknik Gezisi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mayıs 2012

MMO Bursa Şube Öğrenci Üye Komisyonu olarak 3 Mayıs 2012 Perşembe günü 45 kişilik katılımla Borusan Mannesman Boru`nun Gemlik`te bulunan fabrikasına teknik gezi düzenlendi.

Fabrikaya ulaşıldıktan sonra, ilk olarak konferans salonunda şirketin tanıtımı yapıldıktan sonra genel mühendislik malzemeleri ve boru yapımında kullanılan malzemeler ve üretim yöntemleri hakkında bilgi verildi.
Eğitimden sonra fabrika ve üretim alanları gezilerek, anlatılanların pekişmesi sağlandı.Şirket mühendislerinin misafirlerine gösterdiği özen ve ilgi, üyelerimizi memnun edip mühendislik alanındaki alakalarının artmasını sağladı.Ardından yemek yenilerek geziye katılanlara, fabrika tarafından hazırlanan hediye paketi ve katılım belgeleri verildi.Bu tür etkinliklerin her sene yapılması vurgulanarak geziye sonlandırıldı.