En etkin meslek odası

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Kasım 2011

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi'ne bağlı olan Edremit İlçe Temsilciliği'nin hizmet binası hizmete açıldı.

MMO Edremit İlçe Temsilciliği hizmet binası açılış töreninde konuşan MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, TMMOB`a bağlı 23 meslek odasından biri olan MMO`nun Türkiye genelinde yaygın örgütlü yapısı ve 80 bini aşan üyesi ile en etkin meslek örgütlerinden biri olduğuna dikkat çekti. Başkan Mart, MMO`nun  "Asansör Onaylanmış Kuruluşu,  Akredite Muayene Kuruluşu, Akredite Deney Laboratuarı, Akredite Kalibrasyon Laboratuarı, Akredite Personel Belgelendirme Kuruluşu, Meslek İçi Eğitim Merkezi" özelliklerine sahip olduğunu bildirdi.  Edremit İlçe Temsilciliğinin de bağlı olduğu MMO Bursa Şubesi`nin 3 il 3 ilçe temsilciliği ve 6 bini aşan üye sayısı, yaptığı sayısız çalışma ve etkinliklerle Güne Marmara Bölgesi`nin en etkin meslek örgütü olduğunu bildirdi. MMO`nun aynı zamanda bağımsız ve bilimsel bir denetim kurumu olduğuna dikkat çeken Başkan Mart,  "MMO birimlerinde üyelerimize, sanayimize ve halkımıza yönelik hizmetler üretilmekte, birimlerimiz meslek içi eğitim kursları, seminerler, söyleşiler, paneller gibi etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. MMO çalışmalarını, bilimsel teknik temeller ve yurtsever bir çerçevede çözümler öneren bir yaklaşımla sürdürmektedir. Ülke, toplum, meslek ve meslektaş çıkarlarından yana bir meslek örgütü olarak bütün birikimimizi ülkemizin gelişmesi, bağımsızlığı, sanayileşmesi, kalkınması, hakça bölüşüm, barış ve demokratikleşmeden yana bir çalışma anlayışı içerisinde seferber ediyoruz" diye konuştu.

Hizmet binasının Edremit`e hayırlı olmasını dileyen Başkan Mart, emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılışta Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılı, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka ile Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, yönetim kurulu üyesi Güner Mutlu ile Şube Müdürü Serdar Sönmez`in yanı sıra Edremit İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Akal, sekreter Halil Terzioğlu, Sayman Yalçın Taş;  MMO Yalova İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Sekreteri Yalçın Oral; Bandırma İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Oktay Uydaş, Sekreter Gülsüm Antalyalı ile Yürütme Kurulu Üyesi Ali Uyar; TMMOB Edremit İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Kemal Tura`nın yanı sıra çok sayıda üye ve konuk da hazır bulundu.