MMO Daha Fazla Sanat Diyecek

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Haziran 2016

MMO Bursa Şubesi İle Anadolu Sanat Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı. Tsm Korosuna Türk Halk Müziği Korosu Ve Halk Dansları Topluluğu Ekleniyor

Eğitim ve kamusal denetim faaliyetleri ile ülke ve kent sorunlarına ilişkin çalışmalarının yanısıra kültür ve sanat etkinlikleri ile de dikkat çeken Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi bu faaliyetlerine yenilerini ekleyecek.

Türk Sanat Müziği Korosu, Nilüfer Ana Sanat Grubu ve Fotoğraf Topluluğu ile önemli etkinliklere imza atan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile Anadolu Sanat Topluluğu arasında yapılan protokole göre Oda bünyesinde Anadolu Sanat Türk Halk Müziği Korosu ve Anadolu Sanat Halk Dansları Topluluğu oluşturulacak.

MMO Bursa Şubesi 10 Ekim Ankara Salonu`nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Şube Başkanı İbrahim Mart ve Şube Yöneticileri ile Anadolu Sanat Topluluğu yöneticileri Nilgün İstek ile Süleyman Düzgünoğlu katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan MMO Şube Başkanı Mart, daha fazla sanat için yeni çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Büyük ilgi çeken sanatsal faaliyetlerimize yenilerini ekliyoruz. Oda olarak, daha fazla sanat anlayışı ile üyelerimizin de katılım ve desteği ile önümüzdeki günlerde sanatsal etkinliklerimizi artırarak sürdürmeyi planlıyoruz. Bize destek ve katkı sunacak bu sanatsal işbirliği için Anadolu Sanat Topluluğu ve yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz" dedi.

Anadolu Sanat Topluluğu yöneticileri Nilgün İstek ve Süleyman Düzgünoğlu da MMO Bursa Şubesi ile birlikte yeni bir kültür sanat faaliyetine imza atmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.