Öğrenci Üye Yerel Kurultayı Gerçekleştirildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Mart 2011

 

26 Mart 2011 Günü İMO Teoman Öztürk Salonu`nda gerçekleştirilecek olan Öğrenci Üye Kurultayı 2011`e yönelik olarak, Öğrenci Üye Komisyonumuz tarafından Öğrenci Üye Yerel Kurultayı 05 Mart 2011 günü 43 öğrenci üyemizin katılımı ile Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş AKAR ve Şube Başkanımız İbrahim MART'ın açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte, Divan Kurulu oy birliği ile Sezgin BAYRAM başkanlığında Caner DOYRAN ve Orbay GÜNEY yazmanlığında oluşurken; Öğrenci Üyelerimiz MMO Öğrenci Örgütlülüğü, Mühendislik Eğitimi ve Geleceksizlik, Üniversitelerde Öğrenci Sorunları, Mühendisin Toplumsal Rolü ve Eğitimde Ayrımcılık başlıklarında fikirlerini dile getirebilecekleri serbest bir kürsü sağlandı. Etkinlikte Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Erkut YAVUZ ile Şube Teknik Görevlilerimiz Kaan ÖZTEN ve Zafer TAŞKESEN hazır bulundu.