ŞUBE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Aralık 2009

Odamız Tüzüğü'nün 67. maddesi "Şube Danışma Kurulu; Şube Yönetim Kurulunun asıl ve yedek üyeleri, İl/İlçe Temsilciliği Yürütme kurulları üyeleri, Mesleki Denetim büroları sorumluları ve yardımcıları, işyeri temsilcileri ve yardımcıları, Meslek Dalı ve Uzmanlık Dalı komisyonları üyeleri, Şube Müdürü ve teknik görevliler ve TMMOB ve Oda organlarında görev yapan üyelerle, Şube etkinlik alanında çalışan Meslek Dalı Ana Komisyonu üyeleri, TMMOB ve Oda organlarında veya herhangi bir Şube Yönetim (Bölge Temsilciliği Yürütme) Kurulu'nda daha önce seçilerek görev yapan üyelerden oluşur " şeklindedir.

Şubemizin XI. Çalışma Dönemi, Danışma Kurulu 4. Toplantısı, 27.12.2009 Pazar günü saat 10:00 da, Şubemiz Konferans Salonunda, aşağıdaki gündemle gerçekleştirildi.

GÜNDEM

 

1. Şube çalışmaları özeti ve bilgilenme

2. Üyelerimizin ve ülkelerimizin sorunları

3. Görüş, eleştiri ve öneriler