Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu ve Şube Seçimlerimiz Gerçekleştirildi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Şubat 2024

Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu 17 Şubat 2024 ve Şube seçimlerimiz 18 Şubat 2024 günü gerçekleştirildi.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi Oditoryumu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan oylamada Divan Başkanlığı’na Özcan ALTINAY, Başkan Yardımcılığına Okay GÜLER ve Yazmanlıklara ise H. Narin İŞLER ile Burak BAŞER getirildi.

Dönem içi çalışmaların değerlendirildiği, önümüzdeki döneme yönelik görüş ve önerilerin dile getirildiği, Oda Çalışma İlkelerimiz doğrultusunda, Şubemizi, Odamızı ve Birliğimizi güçlendirici bir şekilde gerçekleştirilen 19. Olağan Genel Kurulumuzun açılış konuşmasında Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet İhsan TAŞKINSEL 

"Bilinmelidir ki önceki çalışma dönemlerinde olduğu gibi;

Birlikte Üretme, Birlikte Yönetme anlayışı ile Şube çalışmalarda yer alan ve yeni dönemi de aynı kararlılıkla yer alacak olduğuna inandığımız; Üst Kurul Üyelerimiz, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl - İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyelerimiz, EİM MDK Üyelerimiz, İşyeri Temsilcilerimiz, Komisyonlarımız, Örgütlü Üyelerimiz, Teknik Görevlilerimiz ve Çalışanlarımızla birlikte kısacası;

MMO BURSA Şubesi olarak; “Kentin sakini değil, sahibi olma” ve “bizim sorunlarımız, ülke sorunlarından ayrılamaz bir parçasıdır” anlayışı ile ülke, kent ve demokrasi mücadelesinde yerimizi almaya, aklın ve bilimin ışığında gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

18 Şubat 2024 günü gerçekleştirilen Şube seçimlerinde tek liste olarak seçimlere katılan Çağdaş Mühendisler grubu seçi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin 19. Dönem Yönetim Kurulunun ve Oda Delegelerinin belirlendiği seçim 18 Şubat 2024  tarihinde 9.00 - 17.00 saatleri arasında BAOB Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. 

Seçimlere tek liste olarak giren, Ahmet İhsan Taşkınsel’in Yönetim Kurulu Başkan Adayı olduğu ‘Çağdaş Mühendisler’in listesi tekrar TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Yönetimine seçildi.

Çağdaş Mühendisler Grubu’nun başarılı çalışmalarının karşılığını aldığını belirten Ahmet İhsan Taşkınsel, “Ülkemiz, halkımız ve mesleğimiz için aklın, bilimin ve vicdanın sesi olma hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube seçimlerine katılan tüm meslektaşlarımıza, demokrasiye, ülkemize, mesleğimize ve meslek odamıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum, hepinizi yürekten kutluyorum. Seçimler tek liste olarak girmenin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak yeni dönemi birlikte öreceğiz” dedi.

Çağdaş Mühendisler Grubu’nun MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

ASIL ÜYELER

Ahmet İhsan TAŞKINSEL, Murat KORKUT,  Nuray YILMAZ GÜLTEKİN, Tuna EZİM,  Erkut YAVUZ, Yasemin YEŞİL, Serpil GÜZEL

 

YEDEK ÜYELER

Ercan ÇARIKÇI, Sema KESKİN, Kadir KAYMAZ, Mithat MOLLAOĞLU, Elif ÇETİN SAKALLIOĞLU, Serhat BULUT, Süleyman  TARHAN