İş Teftiş Bursa Grup Başkanı Yaşar Ata’ya Ziyaret

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Şubat 2017

İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı Kültürü Oluşturulmalı…

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, İş Teftiş Bursa Grup Başkanı Yaşar Ata’yı ziyaret etti.
Ziyarete, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, MMO Bursa Şube Saymanı Feridun Tetik, MMO Bursa Şube Müdürü Serdar Sönmez katıldılar.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mart, İş Teftiş Bursa Grup Başkanı Ata’ya Makine Mühendisleri Odasının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mart, iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim, bilgilendirme, uygulama ve denetimlerin önemine vurgu yaparak, özellikle iş güvenliği kültürünü oluşturmak ve yerleştirmek üzere iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin öncelikle üniversitelerde ardından da işletmelerde uygulanması gerektiğini söyledi.

Mart, MMO Bursa Şubesi ve İş Teftiş Bursa Grup Başkanlığı ile birlikte Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesinde eğitim gören Mühendis adaylarına yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilebilmesi için gerekli çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. İş Teftiş Bursa Grup Başkanı Ata, toplumda iş sağlığı ve güvenliği bilincinin oluşmasının aynı zamanda bir kültür işi olduğunu ve eğitimlerin de bu kültürün oluşmasında çok önemli bir etken olduğu belirtti.

Ata, MMO’nun hem kent içi çalışmalarını hem de meslek çalışmalarını takip ettiklerini ve iki kurumun Mühendislere yönelik çalışmalar yapmak ve projeler üretmekten mutlu olacaklarını söyledi.

Karşılıklı niyetlerin dile getirildiği ziyarette aynı zamanda MMO üyesi Makine Mühendisi Yaşar Ata MMO Bursa Şubesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.