TMMOB Bursa İKK 30.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mart 2018

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Yeşil Sahalarda

 

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası başladı. Mühendis, mimar ve şehir plancılarının oluşturduğu 20 takım şampiyon olmak için ter dökecek.

Bu yıl Elektrik Mühendisi Delil Arslan ve Kimya Mühendisi Osman Demir anısına düzenlenen turnuvanın açılış kokteyli Şükrü Şankaya Spor Tesisleri’nde yapıldı.

Açılışta konuşan TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Fikri Düşünceli, 30 yıldır devam eden turnuvanın dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Turnuvanın en önemli özelliğinin 30 yıldır devam etmesi olduğunu belirten Düşünceli, şunları söyledi:

"Turnuvamızda mühendis ve mimar arkadaşlarımız takımlar oluşturdu ve bu takımlar 8 hafta boyunca karşılıklı maçlar yapacaklar. Her Çarşamba saat 20:00 ile 24:00 arasında yapılacak maçlar sonucunda turnuva sona erecek. Turnuvanın son 5 haftasında veteranlar takımlarımız sahaya inecek ve turnuvanın finalinde genç ve veteran takımlarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Mühendis, mimarlık oldukça stresli ve yoğun meslekler. Bizler de bu yoğunluğu biraz olsun rahatlatabilmek için bu organizasyonları yapıyoruz. Bu turnuva sportif faaliyetin yanı sıra meslek odalarının birlik ve beraberliğini gösteriyor."

Düşünceli, Elektrik Mühendisi Delil Arslan ve Kimya Mühendisi Osman Demir’i saygı ve sevgiyle andıklarını belirterek, dostluk ve kardeşlik içerisinde geçecek bir turnuva dileğinde bulundu.

Bursa İKK Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’na Makina Dinamo, Makina Kaynak, Makina Enerji, İnşaat Beton, İnşaat Çelik, İnşaat Ahşap, İnşaat Temel, Jeoloji Jeoteknik, Jeoloji Zemin, Elektrik Akım, Elektrik Gerilim, Mimarlar Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Harita Kadastro Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası, Maden Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Orman Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası olmak üzere 20 takım katılıyor.