Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Karamangil’e Hayırlı Olsun Ziyareti

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Şubat 2017

MMO Bursa Şubesi'nden Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Karamangil’e Hayırlı Olsun Ziyareti

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karamangil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, MMO Bursa Şube Saymanı Feridun Tetik, MMO Bursa Şube Müdürü Serdar Sönmez katıldılar.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mart, Oda – Üniversite işbirliğinin önemini vurgulayarak, meslek odalarının mühendislik öğretimi yapan öğrencilerin ikinci ailesi olduğunu ve Otomotiv Mühendisliği öğrencileriyle bir araya gelip, üniversite ile ilişkileri geliştirme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

MMO’nun aynı zamanda bir eğitim kurumu olduğu belirten Mart, Oda tarafından sık sık düzenlenen eğitim, seminer, staj, teknik geziler, kurslarla öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlanarak, bilgilerini güncellemelerine destek olduklarını ve UÜ Otomotiv Mühendisliği Bölümü ile de ortak işler yapmanın önemini dile getirdi.

Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen sanayiye dönük “Bitirme Projesi Yarışması”nın da Otomotiv Mühendisliği Bölümü’nde de yapılırsa genç meslektaş adayları için önemli bir başlangıç olacağını ifade etti.

Mart, Bursa’nın sanayi ve ekonomi açısından ülkenin üst sıralarda olduğunu ve bu üst sıranın da üniversite eğitim düzeyi içinde geçerli olması gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. M. İhsan Karamangil, MMO Bursa Şubesi ile birlikte genç mühendis adaylarına yönelik çalışmalar yapmak ve projeler üretmekten mutlu olacaklarını belirten Karademir, ziyaretlerinden dolayı MMO Bursa Şubesi’ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini bildirdi.