ÜYE AİDAT ÖDEMELERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Aralık 2008

Oda tüzüğümüzün 79. maddesi, "Yıllık üye ödentisi, her takvim yılı içinde, peşin olarak veya Oda Yönetim Kurulu'nca saptanarak duyurulan belirli aylarda olmak üzere, en çok dört (4) eşit taksitte ödenir."

Oda tüzüğümüzün 79. maddesi, "Yıllık üye ödentisi, her takvim yılı içinde, peşin olarak veya Oda Yönetim Kurulu'nca saptanarak duyurulan belirli aylarda olmak üzere, en çok dört (4) eşit taksitte ödenir. Emekli veya maluliyet aylığı alıp çalışmayanlardan, askerlik görevini yapanlardan askerlik süresince, yurt dışına çıkanlardan yurt dışında kaldıkları sürece ve çalışmayıp lisans üstü öğrenim yapanlardan öğrenimleri süresince üye ödentisi alınmaz. Geçmiş yıllara ait üye ödenti borçları, borcun ödendiği tarihteki üye ödentisi miktarı üzerinden alınır. Üye ödentisi ile para cezalarını ödemeyenlere yazılı bildirim yapılır. Yazılı bildirim tarihinden başlayarak otuz (30) gün içinde ödemeyenlere, İcra ve İflas Kanunu'nun ilgili hükümleri uygulanır." şeklindedir.

2007 ve 2008 yılında 60 YTL/yıl olan üye ödentisi, 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren 72 YTL/yıl olacak; geçmiş yıl ödenti bedelleri, bu bedel üzerinden hesaplanmak zorunda kalınacaktır. Üyelerimiz üye aidat borçlarına halen Şubemiz web sayfasınd yer alan "üyelere özel" bölümünün altındaki "borç sorgulama" modülü yolu  ile ulaşabilmektedirler.

Üye ödentilerinin toplanması boyutunda da; zaman sorunu nedeniyle Odamıza uğrayamayan üyelerimizin çalıştıkları firmalar ziyaret edilerek tahsilatları yapılabilecektir.

Siz değerli üyemiz veya varsa işyeri temsilcimizin organize edeceği gün ve saatte, Şubemiz personeli kredi kartı cihazı ile birlikte işyerinize gelerek aidat borçlarınının tahsilatını peşin veya kredi kartı yolu yapabilmektedirler.

Tüm üyelerimizi 1 Ocak 2009 tarihinden önce ödenti borçlarını ödeyerek Odamızın çalışmalarına destek vermeye çağırıyoruz.