VIII. ENDÜSTRİ-İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ KURULTAYI BURSA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Aralık 2011

TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından Bursa Şube yürütücülüğünde düzenlenen VIII. Endüstri-İşletme Mühendisliği Kurultayı 2-3 Aralık 2011 tarihlerinde Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Oditoryumunda gerçekleştirildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından Bursa Şube yürütücülüğünde düzenlenen VIII. Endüstri-İşletme Mühendisliği Kurultayı 2-3 Aralık 2011 tarihlerinde Bursa akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Oditoryumunda gerçekleştirildi.

Kurultayın açılış konuşmaları MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MART ve MMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber ÇAKAR tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarından sonra "Planlama Süreçlerinde Endüstri-İşletme Mühendislerinin Rolü" ana teması ile gerçekleştirdiğimiz kurultayımıza ışık tutması amacıyla Prof. Dr. Hayri KOZANOĞLU tarafından "Planlamaya Genel Bakış" başlıklı açılış oturumu gerçekleştirildi. Açılış oturumunun ardından Çankaya Belediye Başkanı Bülent TANIK, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY ve Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz KONUKMAN‘ ın konuşmacı olarak katıldığı "Yerel Yönetimlerde Stratejik Planlama" oturumunda stratejik planlama konusu tartışıldı.

Kurultay süresince Kurumsal Kaynak Planlama, Üretim Planlama, İş ve Süreç Planlama ve Stratejik Planlama konulu 4 uzmanlık oturumunda 10 sunum yapıldı. Uzmanlık oturumlarının yanı sıra Murat IHLAMUR‘ un mesleki yaşamı ile ilgili paylaşımda bulunduğu meslek yaşam öyküleri oturumu ve ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar GÜVEN‘ in konuşmacı olduğu "Endüstri Mühendisleri Ne Yaparlar Ne Yapmalılar" başlıklı özel oturum gerçekleştirildi.

EİM MEDAK Başkanı Emrah AYDEMİR tarafından EİM MEDAK Çalışmaları ile ilgili bir sunum yapıldı.  Ankara, Denizli, İzmir ve Kocaeli Şubelerimizin Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonları tarafından gerçekleştirilen "EİM lerin Yeni Yetki Alanları ve Ergonomi", "KOBİ lerin Gelişiminde EİM lerin Rolü ve Yetkinliği", "Kamuda EİM İstihdamı ve Sorunları" ve "Özel Sektörde EİM lerin İstihdamı ve Sorunları" konulu çalıştayların sonuçları sunuldu.

16 kurum ve kuruluş tarafından desteklenen kurultayımıza 420 si Endüstri-İşletme Mühendisliği bölümü öğrencisi olmak üzere toplam 884 kişi katıldı.