Yalova İl Temsilciliği Geleneksel Gecede Bir Araya Geldi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Şubat 2017

MMO Bursa Şubesi Yalova İl Temsilciliği Makina Mühendisleri Odası’nın 63’ünci yıldönümü nedeniyle, MMO Kuruluş Yıldönümü ve plaket töreni etkinliği düzenledi.

Geceye MMO Bursa Şube Sekreteri Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Gürbüzer, MMO Yalova İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Demirbaş, MMO Bursa Şubesi Yalova İl Temsilciliği üyeleri ve çalışanları katıldı.

“Korkmadan sinmeden, demokratik özgür Türkiye mücadelesine devam edeceğiz” diyerek konuşmasına başlayan Düşünceli meslekte 40 ve 25. yılını dolduran meslektaşlarına teşekkür etti.

Anayasa değişikliğinin, nice çatışmalar yaşamış, darbeler geçirmiş, demokrasisi zaman zaman büyük yaralar almış bu ülkenin bugüne kadar gördüğü en ağır tehdit olduğunu söyleyen Düşünceli, “TMMOB’nin 60’lı yıllardan beri adım adım kurgulanan piyasacı, emek ve doğa düşmanı, laiklik karşıtı düzeni kalıcılaştırılacağı için, fiili olarak uygulanan dinci-mezhepçi dikta rejimine yasal statü kazandırılacağı için, bağımsızlık, Cumhuriyet, demokrasi, laiklik bütünlüğüne darbe vuracağı için, çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla hazırlanmayarak toplumsal çatışmayı sürekli kıldığı için, OHAL koşullarında hazırlanarak, OHAL koşullarında halkoyuna sunulacağı için bu Anayasa Değişikliği teklifine ‘Hayır’ diyecektir” dedi. Düşünceli konuşmasına şöyle devam etti:

“TMMOB, partili Cumhurbaşkanı’nın yasama, yürütme, yargı; devlet, siyaset, toplum ve iktisadi yaşamın bütünü üzerinde otokratik bir hâkimiyet kurmasına hizmet eden; parlamenter demokrasiyi, yasama, yargı, yürütme kuvvetleri arasındaki denge, fren ve denetleme mekanizmalarını yok eden;Meclisin yasamaya dair tek ve en üst yetkili organ olma özelliğini; bağımsız yargının varlık koşullarını ortadan kaldırmaya çalışan; bu Anayasa değişikliği teklifine Hayır demektedir. Hayır diyecektir.

Sadece üyelerimizi değil tüm halkımızı, eşit, özgür, demokratik ve barışçıl bir ortamda birlikte yaşamı savunan her bir bireyi, anayasa değişikliği teklifini reddetmeye ve referandumda tercihini Hayır’dan yana kullanamaya çağırıyoruz.”

”Ülkemiz için, laik demokratik Cumhuriyet için, şimdi görev zamanı” diyen Düşünceli geceyi düzenleyen, Yalova İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Demirbaş, Temsilcilik yürütme kurulu üyeleri ve temsilcilik çalışanlarına teşekkür ederek, geceye katılan tüm üyelere, misafirlerine katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Meslekte 40 ve 25 yılını dolduran makina mühendislerinin onur plaketleri sunuldu ve Onur plaketi alanlar daha sonra Oda yöneticileri ile birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.