DİDİMDE ASANSÖRLER DAHA GÜVENLİ OLACAK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Eylül 2010

Aydın İl Temsilciliğimiz ile Didim Belediyesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında Didim Belediye sınırları içerisindeki asansörlü binaların asansörlerinin yıllık kontrollerini denetlemek için bir işbirliği protokolü imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Didim Belediye Başkanı Ercan Atasoy, "31 Ocak 2007 tarih ve 26420 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Asansör Yönetmenliği, asansörlerin yapının bulunduğu yer belediye sınırları içinde belediyelerce, belediye sınırları dışında ise Valiliklerce yılda en az bir kere periyodik kontrolünü zorunlu hale getirmiştir. Yönetmelik kadrosunda bu konuda yeterli sayıda uzman teknik eleman bulunmayan Belediyeler ve Valiliklerin yıllık kontrollük işini dışarıdan elektrik ve makina mühendislerine yaptırabileceğini hükme bağlamıştır. Bizde Didim Belediyesi olarak Elektrik ve Makina Mühendisleri Odası ile birlikte bu konuda bir işbirliği yaparak bu protokol ile mevcut asansörlerin denetlenmesi ile Didim Beldemizdeki asansörlerde artık daha güvenli olacağız" dedi.

Aydın İl Temsilciliğimiz Yürütme Kurulu Başkanı Metin Albeyoğlu ise "Asansörlerin yapılması gereken periyodik bakımları çoğunlukla yapılmıyor. Dolayısıyla her an bir kaza olabilir. Bu protokol ile daha güvenli ve emniyetli bir durum oluşacaktır. Bizler Makina ve Elektrik Mühendisleri Odaları olarak bu tür denetimlerdeki işbirliğine her zaman açığız" şeklinde konuştu.