DOĞALGAZ İÇ TESİSAT MÜHENDİS YETKİLENDİRME KURSU YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Şubat 2009

Şubemizde 16-21 Şubat 2009 Tarihlerinde Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu Gerçekleştirildi.

MİEM Eğiticisi Yüksel YAŞARTEKİN' in verdiği eğitimde, sektörde çalışacak Makina Mühendisi  üyelerimize  Doğalgaz İç Tesisatı Projelendirme Esasları anlatıldı.

MİEM kapsamında düzenlenen bu kurslarla ilgili olarak Sn. YAŞARTEKİN bir değerlendirme yaparak; "Doğalgaz tesisatları her yönüyle kent yaşamını doğrudan etkileyen bir olaydır. Doğalgaz  topluma, konutunda, işyerinde ve çevresinde  konfor sunarken bazı problemleri de beraberinde getirmektedir. Dönem  dönem  üzücü haberlerle karşılaşıyoruz. Bu kurslarımızda mühendis meslektaşlarımıza, mesleki deneyimlerimizi aktararak güvenli tesisatlar yapılmasını amaçlamaktayız. Denizli dışında diğer illerde tesisat kontrollerini dağıtım firmaları  yapmaktadır. Ülkemizde sadece Denizli'de  doğalgaz tesisatlarının kontrolu, gaz açma işlemleri kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olan odamızın Denizli Şubesi tarafından yapılmaktadır. Denizli'de doğalgaz tesisatlarından kaynaklanan üzücü  bir olayın olmaması da bu konuda şubemizin hassas davrandığını ve 'işin ehlinde'  olduğunu göstermektedir. Bu denetimin diğer illerde de MMO ya verilmesi gerekir. Bunun yanında doğalgaz tesisatlarının her yıl periyodik kontrollerinin MMO tarafından yapılması, tesisatların güvenliği için gereklidir."  açıklaması ile düşüncelerini dile getirdi.