ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE TANIŞMA KOKTEYLİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ekim 2010

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Denizli Şubesi Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu (DENEİM-MDK), tarafından, Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları ve bu yıl eğitimlerine başlayan öğrenciler için tanışma kokteyli düzenledi.

Makina Mühendisleri Odası Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen kokteyle, PAÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Aşkıner Güngör, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Semih Coşkun, Yrd.Doç.Dr. Özcan Mutlu, Öğr.Gör.Dr. Aliye Ayça Supçiller, Ar.Gör. Hasan Akyer ve Ar. Gör. Zehra Durak ve kalabalık bir öğrenci topluluğu katıldı. Ayrıca, MMO Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile Doç.Dr. Aşkıner Güngör'ün başkanlığını yürüttüğü DENEİM-MDK  üyeleri End.Müh. İskender Erbil, End.Müh. Meltem Kocaalan, End.Müh. Onur Şener ve End.Müh. Ece Gültekin kokteylin konukları arasındaydı.

Kokteylin açılışında söz alan MMO DENEİM-MDK Başkanı ve aynı zamanda PAÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Aşkıner Güngör, "Değerli arkadaşlar, MMO Denizli Şubesi çatısı altında yer alan Endüstri Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu (DENEİM - MDK) olarak amacımız, Denizli'de ve genelde Endüstri Mühendisliği uygulamalarının yaygınlaşmasına ve mesleğimizin güçlenmesine katkı sağlamaktır. DENEİM-MDK, hem Endüstri Mühendislerine, hem de henüz öğretim hayatında bulunan siz öğrencilerimize ait bir oluşumdur. Bu oda, bu bina ve tesisler hepimizin. Kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak için buralardan yararlanın ve önümüzdeki zaman diliminde DENİM-MDK'nın yapacağı faaliyetlere ve çalışmalara lütfen katılın. Bu arada unutmayın DENEİM-MDK'nın resmi internet sitesi olan http://www.deneim.org/ yakında yayında olacak. Her doğru işte desteklerini yanımızda hissettiğimiz Makina Mühendisleri Odası  Denizli Şube yönetimine teşekkür ederiz" dedi

Daha sonra söz alan DENEİM-MDK ve MMO Denizli Şube Yönetim Kurulu üyesi End. Müh. İskender Erbil, özellikle bu dönem oda bünyesinde endüstri mühendisliği adına oldukça iyi çalışmaların yapılacağını belirtti. Öğrencilere gelişimlerine yönelik tavsiyelerde bulunan Erbil,; "Meslek yaşamımızın tümünde mesleki dayanışmaya ihtiyaç duyacağız. Mesleğimizin tanımlanmasından, yetki ve sorumluluklarımıza, iş hayatındaki problemlere kadar pek çok durumla karşılaşacağız. Bir meslek odasına kayıtlı olmak ve meslek odası etkinliklerinde yer almak bunun için çok gereklidir. Makina Mühendisleri Odası 1953 yılından bu yana faaliyet gösteren şu anda 80 bine yakın kayıtlı üyesi olan bir meslek örgütüdür.

Makina Mühendisleri Odası; 18 şubesi, İl/İlçe Temsilcilikleri, Mesleki Denetim Büroları, İşyeri Temsilcilikleri ile tüm yurtta örgütlenmiştir ve örgütlenmeye de devam etmektedir. Endüstri ve işletme mühendisleri, Şubelerde Meslek Dalı Komisyonu, Makina Mühendisleri Odası'nda Meslek Dalı Ana Komisyonu olarak temsil edilmektedir. Endüstri ve İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar Makina Mühendisleri Odası'na üye olabilir. Endüstri ve İşletme Mühendisliği'nde okuyan öğrenciler de "öğrenci" statüsünde üye olabilir. Açıklamasında bulundu.