İBRAHİM YENER ACAR KONFERANS SALONU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Mart 2014

2005 yılından itibaren Şubemizde Teknik Görevli olarak çalışan ve 02 Kasım 2013 tarihinde ani kaybıyla hepimizi üzüntüye boğan arkadaşımız, üyemiz İbrahim Yener Acar?ın isminin konferans salonumuza verilmesi fikri, 18 Ocak 2014 tarihinde yapılan X. Dönem Genel Kurulu Divanına sunulmuş ve oy birliği ile kabul edilmiştir.

2005 yılında yol arkadaşı olarak yola çıktığımız ağabeyimiz hocamız dert arkadaşımız İbrahim Yener ACAR`ı kaybetmenin acısını yaşarken bu örgüt olduğu sürece adının bu konferans salonunda ölümsüzleşmesinin gururunu yaşıyoruz. Şüphesiz Yener Beyi hatırlamak için adının bu salona verilmesine gerek yok. Fakat bu binanın yapılmasında alın teri olan tırnaklarının izi olan arkadaşımızın anılması bizi son derece gururlandırıyor. Bu gururu bize yaşatan saygı değer tüm genel kurul üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Ve son olarak yener hoca seni çok özledik senin emanetine sahip çıkmak için canımızı dişimize takarak çalışmaya devam ediyoruz ruhun şad olsun.
Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Çalışanları
Bugünün anısına Şubemiz çalışanları/Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına Yener Bey` in sevgili eşi Şengül Güven ACAR`a ve saygıdeğer babası Ümit ACAR`a plaket takdim edilmiştir.