ISI GERİ KAZANIMI ELE ALINDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Ekim 2010

Makina Mühendisleri Odası Toplantı Salonunda konuşmacı olarak Müjdat Şahan'ın katıldığı ''Isı Geri Kazanımında Yeni Teknikler ve Uygulamalar '' konulu bir seminer düzenledi.

Çok sayıda meslektaşımızın izlediği seminerde Müjdat Şahan yaşam alanlarında konfor şartları analizi, iklim kuşağında Türkiye'nin yeri, iç hava kalitesi ve taze hava kullanımı, taze hava yükü analizi, ısı geri kazanım teknikleri, gizli ısı yükünün yok edilmesi gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi. Şahan;  Plakalı ve çapraz akımlı ısı geri kazanım eşanjörleri, enerji geri kazanım tekerlekleri, adsorption ısı tekerleri, ısı tekerlekleri, enerji geri kazanım üniteleri, yüzeysel tutunmalı desikkant nem alma tekerlekleri, hava kurutma üniteleri tanıtılmış, bu ürünlerin kullanımıyla binaların konfor şartlarında ısıtılması ve soğutulmasında elde edilecek enerji verimliliği hakkında detaylı bilgi verdi. Seminer daha sonra soru cevaplarla son buldu.