ÖDÜLLERİNİ ALDILAR.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Kasım 2010

TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu ve Denizli İl Satranç Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası ödül töreni gerçekleştirildi.

Çok sayıda davetli ve velilerin katıldığı ödül töreni Makina Mühendisleri Odası 7. Yıl Salonu'nda gerçekleştirildi.

TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ömer Duysal turnuva ile ilgili verdiği bilgide; " Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Denizli İl Koordinasyon Kurulu tarafından Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 87, TMMOB'un kuruluşunun 56. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlendiğimiz Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Ödül  törenimizi gerçekleştiriyoruz. hoş geldiniz diyorum. Uzun yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza her geçen gün artan ilgi şüphesiz ki bizleri  mutlu etmektedir. Aklın ve bilimin yol göstericiliğini kendisine ilke edinen TMMOB bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Denizlimiz de satranç sporunun yaygınlaşması ve gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edecektir. Bu yıl  322 sporcunun katıldığı turnuvamıza destek veren başta Denizli İl Gençlik Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü  ve Satranç İl Temsilciliğimize  teşekkür ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Denizli belediye başkanı şamil çınar'da yaptığı konuşmada turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederek, "Satranç sporunu yaygınlaşması ve gelişmesi için emek verenlere başta burada bulunan veliler ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu turnuvada yarışan herkese gelecek yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra ödül töreni geçildi. Turnuvada dereceye giren  sporcular ve ödül veren isimler şu şekilde oluştu:

GENÇLER KATEGORİSİ

  1. EMRAH ÖNAY - BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ŞAMİL ÇINAR
  2. ÖMER SATICI-MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ İBRAHİM ERTAN AKTAN
  3. MEHMET ALİ SARAÇ- GENÇLİK SPOR İL MÜDÜR VEKİLİ HALUK TUNCAY

GENÇ BAYANLAR

  1. KARDELEN CEMHAN- SATRANÇ USTASI MİHALİ GROVİÇ
  2. GÜLSÜM ŞEYMA ŞENCAN-MAKİNA MÜH. ODASI DENİZLİ ŞB.BŞK HÜSEYİN HADIMLI
  3. BEYZA KIRDI-TMMOB DENİZLİ İL KOOR KUR. SEK. ÖMER DUYSAL

YILDIZLAR KATEGORİSİ

  1. SÜLEYMAN SEFA AYRAN- MAK MÜH.ODASI DENİZLİ ŞB. YÖN. KUR. SEK. FATİH YAŞA
  2. OKAN BULGURLU-HARİTA VE KADASTRO MÜH ODASI DENİZLİ İL TEM ADINA BARIŞ SORGAL
  3. ÇAĞLAR KAPLAN- SATRANÇ FED. PAMUKKALE BÖLGE TEMSİLCİ HALİL HİLMİ DARI

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ

  1. CAHİT KARACA - SATRANÇ İL TEMSİLCİSİ ÖMER GÖKÇE
  2. ÖMER DOĞANÇ- SATRANÇ HAKEMİ AYŞEGÜL AKDENİZ
  3.  ÖMER FARUK ÇAKAR- METİN YIĞINAK HAKEM

EN BAŞARILI İŞİTME ENGELLİ SPORCU

  1. MEHMET DOĞAN- ELEKTRİK MÜH. ODASI DENİZLİ ŞB ADINA EROL GÜRCAN

Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara katılım belgesi verilirken minikler katagorisinde değerlendirme yapılmadı ve  tüm miniklere satranç takımı hediye edildi.