TMMOB DENİZLİ İL KOORDİNASYON KURULU ÜYELERİ İLE CHP DENİZLİ İL YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Mart 2013

TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ile CHP Denizli İl Yönetimi 15 Mart 2013 Cuma günü Şubemiz Toplantı Salonunda bir araya bir araya geldi.

CHP De­niz­li ör­gü­tü, TMMOB ?ye bağlı oda­lar­la De­niz­li`nin so­run­la­rı­nın çö­zü­mü­ne yö­ne­lik proje ge­liş­tir­me ve uy­gu­la­ma ko­nu­sun­da iş­bir­li­ği ya­pa­cak. Tür­ki­ye Mimar Mü­hen­dis Oda­la­rı Bir­li­ği(TMMOB) İl Ko­or­di­nas­yon ku­ru­lu üye­le­riy­le bir araya gelen CHP De­niz­li ör­gü­tü, sivil top­lum ku­ru­luş­la­rıy­la bir­lik­te karar alma, ka­mu­oyu oluş­tur­ma ve top­lu­mun ortak men­fa­at­le­ri doğ­rul­tu­sun­da pro­je­le­rin ge­liş­ti­ril­me­si­ne yö­ne­lik iş­bir­li­ği çağ­rı­sın­da bu­lun­du.

Şubemiz Toplantı Salonunda ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­ya CHP İl Baş­ka­nı M.​Ali Orpak, Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Ömer Yurt­se­ven, İl ve Mer­kez İlçe Yö­ne­ti­ci­le­ri, TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu Sek­re­te­ri Oktay Ulu­taş, MMO Şube Yönetim Kurulu Baş­ka­nı Bolat Ferhat Arıkan, Elekt­rik Mü­hen­dis­le­ri Odası Şube Yönetim Kurulu Baş­ka­nı Ab­dul­lah Şavk­lı, Mi­mar­lar Odası Şube Yönetim Kurulu Baş­ka­nı Cü­neyt Zey­tin­ci, İnşaat Mü­hen­dis­le­ri Odası Şube Yönetim Kurulu Baş­ka­nı Hayri Ün, Zi­ra­at Mü­hen­dis­le­ri Odası Şube Yönetim Kurulu Baş­ka­nı Kadir Çe­tin­kol ve Ha­ri­ta Mü­hen­dis­le­ri Odası Şube Yönetim Kurulu Baş­ka­nı Kemal Ka­ra­bu­lut ka­tıl­dı.

CHP Merkez İlçe başkanı Ömer Yurtseven, partisinin yerel seçimler öncesinde halka sunacağı projeleri sivil toplum örgütleriyle birlikte şekillendirmek istediklerini, bu yüzden projeden uygulamaya kadar olan süreçte işbirliği ve güçbirliği yapmak istediklerini dile getirdi. Yurtseven, konularında uzman olan TMMOB`ye bağlı odaların tecrübelerine bu çerçevede büyük gereksinim duyduklarını belirterek, ?`Ortak aklı harekete geçirmek, toplumun beklentilerine sağlıklı bir şekilde karşılamak ve kentleşmeyi çağdaş boyutlara taşımak hepimizin ortak çabasıyla mümkün olabilecektir`` dedi. CHP İl Başkanı M.Ali Orpak ise parti olarak geçmiş yıllarda bu işbirliğini yaşama geçirmek için sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini ifade ederek, ?` Odalarımızla kuracağımız diyalog bizleri Denizli`yi daha iyi yönetme ve insanlarımıza daha etkin hizmet götürme hedefinde olumlu bir zemin hazırlayacaktır`` diye konuştu.

CHP`nin bu yaklaşımının çok olumlu karşılayan oda başkanları ise bu girişimin bile büyük bir proje olduğunu savunarak, eşgüdüm halinde gerçekleştirilecek çalışmalardan Denizli`nin kazançlı çıkacağını anlattı. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren oda başkanları, bu yöntemle Denizli`nin sorunlarının daha kısa sürede çözüme kavuşacağını ve toplumun yerel yönetimlerden beklentilerinin daha sağlıklı karşılanacağını söyledi.