TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ AYDIN İL KOORDİNASYON KURULUNDAN REKTÖRE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Aralık 2010

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Aydın Birimleri yeni atanan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mustafa Birinciloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dilediler.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Makina Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ve TMMOB Aydın İl Koordinasyon Sekreteri Metin Albeyoğlu'nun yanında, Ziraat Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası, Meteoroloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası'nın birim başkanları da hazır bulundular.

Prof. Dr. Mustafa Birinciloğlu, "Aydın'ın gelişmesi, halkının refah seviyesinin yükseltilmesi için tüm sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmamız gerekmektedir. Aydın için bence önemli olan tarım, turizm jeotermal ve tarihi değerlerimiz konusunda birbirimizden destek alarak yapılması gerekenleri hep beraber yapacağız. Üniversitem olarak Aydınlı ile daha yakın olacağız olmalıyız" dedi.

TMMOB Aydın İKK Sekreteri Metin Albeyoğlu ise "Aydın'daki tüm mühendis mimar Odaları olarak üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi için bize bir görev düşüyorsa şimdiden hazırız. Her şey ADÜ, her şey Aydın için" dedi.