UŞAK İL TEMSİLCİLİĞİMİZDEN MESLEĞE HOŞGELDİNİZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Temmuz 2010

Uşak İl Temsilciliğimiz Uşak Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünden mezun olan meslektaşlarımıza yönelik mesleğe hoş geldiniz yemeği düzenledi. Yemekte konuşma yapan Uşak İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Polat ARSLAN şunları söyledi:

"Saygı değer Bölüm Başkanım, Kıymetli öğretim görevlileri ve Mesleğimizin başlangıcında olan Değerli Meslektaşlarım;

Uşak Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünden mezun olan arkadaşlarımızın sevincine ortak olmak için Uşak İl Temsilciliği Yürütme Kurulu olarak Mezuniyet gecesi etkinliğini düzenledik. Hepiniz hoş geldiniz.

Mesleğe ilk adımlarını atan Değerli arkadaşlarım; "Öğrencilik sürecinizde okulunuz ve aileniz yanınızdaydı, meslek yaşamınız boyunca ise meslek örgütünüz sizlerle birlikte olacak. Yaşam boyu meslek içi eğitiminizde, mesleğinizle ilgili her türlü konuda Odanız size destek verecektir. Sizlerden de oda çalışmalarına katkı ve katılım isteyecektir. Meslek yaşamımızın tümünde mesleki dayanışmaya ihtiyaç duyacağız. Mesleğimizin tanımlanmasından, yetki ve sorumluluklarımıza, iş hayatındaki problemlere kadar pek çok durumla karşılaşacağız. Bir meslek odasına kayıtlı olmak ve meslek odası etkinliklerinde yer almak bunun için çok gereklidir.     

Makina Mühendisleri Odası 1953 yılından bu yana faaliyet gösteren şu anda 73 bine yakın kayıtlı üyesi olan, demokratik katılım mekanizmalarını güçlü bir şekilde kurmuş kurumsal yapısıyla ülkemizin en önemli demokratik bir meslek örgütüdür.

Makina Mühendisleri Odası; 18 şubesi, İl/İlçe Temsilcilikleri, Mesleki Denetim Büroları, İşyeri Temsilcilikleri ile tüm yurtta örgütlenmiştir ve örgütlenmeye de devam etmektedir.

Makina Mühendisleri Odası içinde faal olarak çalışarak odamızın imkanlarından yararlanın. Bu fırsatı değerlendirin. Bir meslek sahibi olmak için sadece üniversite değil, Odayla olan ilişkileriniz de size çok şey kazandıracaktır. Mesleki olarak kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır

Sizleri en kısa zamanda, birlikte üreten, birlikte yöneten, meslek ve meslektaş haklarının yanı sıra toplumun ortak çıkarlarını savunan odalarınıza üye olmaya davet ediyorum.

Değerli genç meslektaşlarıma; Şahsım ve Yürütme kurulum olarak ileriki mesleki hayatlarında, Sağlıklı, Mutlu, başarılı ve Gönlünüzce bir yaşam diliyoruz..."