ADALET NÖBETİNİ SÜRDÜREN ŞENYAŞAR AİLESİNE DAYANIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Ağustos 2022

Şube yönetim kurulumuz Şanlıurfa Adliyesi önünde başlattıkları “adalet” nöbeti ile adalet arayışlarını sürdüren Şenyaşar ailesine dayanışma ziyaretinde bulundu.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren, bir oğlu saldırıdan yaralı olarak kurtulup cezaevine atılan Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı olarak kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ı ziyaret eden şube yönetim kurulumuz, bu davada adalet sağlanıncaya kadar aile ile dayanışma içinde ve davanın takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

 

30 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen dayanışma ziyaretine Şube Eşbaşkanımız Hüseyin KARAHAN, Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Mervan ÖZBEK, Şube Müdürvekilimiz İlyas BATBAY, Şanlıurfa İl Temslcilik Yürütme Kurulu Sekreteri Yusuf İLHAN ve Şanlıurfa İl Temsilciliği Teknik Görevlisi Ferat BEYAZ katılım sağladılar.