ASANSÖR PERİYODİK KONTROL MUAYENE ELEMANI EĞİTİMİ DÜZENLEDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Şubat 2018 - 07 Mart 2018

Meslekiçi eğitimlerimiz kapsamında 22-25 Şubat 2018 tarih aralığında şubemizde Asansör Periyodik Kontrol Muayene Elemanı Eğitimi düzenlendi.

 

Makina Mühendisleri Odası MİEM Eğitmeni Çağlar ÇİMEN ve Elektrik Mühendisleri Odası MİEM Eğitmeni Ömer ÇELİK tarafından verilen eğitimde;

-    MMO Tüzük ve Yönetmelikleri,

-    Mühendislik Etiği

-    Akreditasyon Standardı Eğitimi (TS EN ISO/IEC 17020 Uygunluk Değerlendirmesi 

-    Çeşitli Tiplerdeki Muayene Kuruluşlarının İşletimi İçin Şartlar)

-    Mevzuat Eğitimi (Asansör Yönetmeliği, asansör periyodik kontrolleri ile ilgili Yönetmelik ve Tebliğ, ilgili imar mevzuatı vb.)

-    Kontrol Listeleri Eğitimi (Elektrik Tahrikli Asansörler İçin Kontrol Listesi Eğitimi, Hidrolik Tahrikli Asansörler İçin Kontrol Listesi Eğitimi)

-    Standart Eğitimi (TS EN 81-1 +A3, TS EN 81-2 +A3, TS EN 81-70, TS EN 81-58, TS EN 81-20, TS EN 81-50, TS EN 81-80 ve diğer ilgili standartlar)                                         

-    Temel Elektrik Eğitimi (Topraklama vb.)

-    Temel Hidrolik Eğitimi

-    Periyodik Kontrollerde Kullanılan Ölçüm Donanımları Eğitimi

-    Periyodik Kontroller İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Konu başlıklarında eğitim verildi. 27 Makina ve Elektrik-Elektronik Mühendisi üyemizin katılım sağladığı eğitim sonucunda yapılacak sınavda başarılı olan üyelerimize Asansör Periyodik Kontrol Muayene Elemanı Yazılı Sınav Başarı Belgesi verilecek.