DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZLE YEMEKTE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ağustos 2018

Şube yönetim kurulumuz 12. Dönemde üye ziyaretleri kapsamında dayanışma amacıyla özel ve kamuda çalışan üyelerimize ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde üyelerimizin gerek mesleki gerekse özel sektörde yaşadıkları sorunlar ve bunlara ilişkin çözüm önerilerine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Son olarak doğalgaz alanında çalışan üyelerimizi firmalarında ziyaretlerimizin tamamlanmasının ardından yönetim kurulumuz bu sektörde çalışan üyelerimiz ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, 9 Ağustos saat:17.30 da şubemizde yapılacak olan Enerji Komisyonu Toplantısına üyelerimiz davet edilerek doğalgaz alanında çalışan üye buluşmalarımız tamamlandı.

7 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşen yemekli buluşmaya, üyelerimiz, yöneticilerimiz ve şube çalışanlarımız katılım sağladılar.

12. Dönem şube çalışmalarımız kapsamında kamu ve özel sektörde çalışan üye ziyaretlerimiz devam edecek.