MEHMET SOĞANCI DİYARBAKIR İKK VE BERABERİNDEKİ HEYETLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE EŞ BAŞKANLARINI ZİYARETTE BULUNDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Nisan 2016

Sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından dayanışmak, bölge için neler yapılabileceğini görüşmek amacıyla 7 Nisan’da Diyarbakır’a gelen TMMOB başkanı Mehmet Soğancı, Diyarbakır İKK bileşenleri temsilcileri ve üyelerinin katılımıyla şubemizde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda, bölgemizde yaşanan savaş, hasar tespitleri ve inşa süreçlerinde neler yapılabileceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Şubemizde gerçekleşen toplantının ardından, TMMOB başkanı Mehmet Soğancı, Şube başkanımız Sait Bahçe, şube sekreterimiz Haydar Sancar, şube saymanımız Abdulkadir Yılmaz, ŞYK üyemiz Özcan Peker ve TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı`yı makamında ziyarette bulundu.  

Ziyarette söz alan Mehmet Soğancı, yönetim kurulu olarak, bölgede yaşanan olayların ardından yıkıma uğrayan kentlerde hasar tespit çalışması başlattıklarını ve bundan sonraki süreçlerde de teknik konularda TMMOB bileşenlerinin üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Eş Başkanlar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, inşa süreçlerinde TMMOB`nin oldukça önemli bir yere sahip olduğunu ve Sur için alınan acele kamulaştırma kararına dikkat çekerek, TMMOB`nin bu konuda deneyimleri ve tecrübelerinin olduğunu ifade ettiler.