NEWROZ BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILMAK ÜZERE DİYARBAKIR’A GELEN TMMOB HEYETİ KENTTE BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Mart 2015

Newroz bayramı kutlamalarına katılmak üzere Diyarbakır’a gelen TMMOB başkanı Mehmet Soğancı, TMMOB yönetim kurulu üyesi Zafer Akgöl, TMMOB yönetim kurulu üyesi Bahattin Şahin, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül ve Oda başkanımız Ali Ekber Çakar’dan oluşan heyet Diyarbakır’a gelerek kentte bir dizi kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

TMMOB Heyeti ilk olarak Sümerpark`ta bulunan Kobani ve Şengal koordinasyon merkezi, Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanı Fırat Anlı ve şubemizde Diyarbakır İKK bileşenleri temsilcileri ile bir araya geldiler.

19 Mart 2015 tarihinde Diyarbakır`a gelen heyet, ilk olarak Şube başkanımız Gurbet Örçen ve İKK bileşenleri temsilcileri ile beraber Sümerpark`ta bulunan Şengal ve Kobané koordinasyonu yetkilisi Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanı Fırat Anlı`yı makamında ziyarette bulundular.  Gerçekleşen ziyarette, Newroz bayramı etkinlikleri, çadır kentlerde yaşayan halkların yaşadığı sorunlar ve Kobané`nin yeniden inşasında TMMOB`nin sağlayabileceği katkılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet aynı gün şubemiz toplantı salonunda Diyarbakır İKK bileşenleri temsilcileriyle bir araya gelerek TMMOB bileşenlerin Kobané`nin yeniden inşası ile ilgili ne tür bir katkı ve çalışmaların sağlanabilineceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

TMMOB heyeti 20.03.2015 tarihinde incelemelerde bulunmak üzere Suruç ve Kobané`yi ziyaret ederek 21 Martta Diyarbakır`da düzenlenecek olan Newroz bayramı etkinliklerine katılım sağladıktan sonra Ankara`ya dönecek.