ORTADOĞU BELEDİYE İHTİYAÇLARI VE İNŞAAT FUARI AÇILIŞINA KATILIM SAĞLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Mayıs 2015

Şubemizin de destekleyen kurumlar arasında yer aldığı ve şubemizin standının bulunduğu ORTADOĞU BELEDİYE İHTİYAÇLARI VE İNŞAAT FUARIN 7 Mayıs Perşembe günü saat 12:00’da TÜYAP fuar merkezinde gerçekleşen açılışına katılım sağladık.

Açılışa Fuara şube başkanımız Gurbet Örçen, Şube başkan vekilimiz Haydar Sancar, şube sekreterimiz Sait Bahçe ve şube çalışanlarımız katılım sağladılar.

Yol, Temizlik ve Diğer İş Makineleri, Katı Atık ve Arıtma Sistemleri, İtfaiye Gereçleri, Ulaşım, Aydınlatma, Park Bahçe Düzenlemeleri, Kent Mobilyaları, Spor Tesisleri ve Donanımlarını kapsayan fuar 10 Mayıs`a kadar devam edecek.

Fuarda ayrıca şubemiz tarafından bu gün saat:16:30`da "6331 Sayılı İş Güvenliği Yayası, İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları" konusunda seminer düzenlenecektir. Üye ve Öğrenci Üyelerimizin katılımını bekleriz.